Vriend

stichting vrienden van het museum tweestromenland

geschiedenis

BEGIN 2019 besloot het huidige bestuur om te komen tot een Stichting Vrienden van museum Tweestromenland. Dit om het draagvlak onder de bevolking van het Land van Maas en Waal te vergroten. Als u vriend wordt, ontvangt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen binnen het museum. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de nieuwe tentoonstellingen. Tevens wordt u eenmaal per jaar uitgenodigd voor de vriendenavond.

De gelden van de vrienden en de club van 100 worden nu rechtstreeks overgemaakt op de rekening van de Stichting Vrienden van het museum Tweestromenland. Zij beheren deze gelden en maken een bepaald bedrag, voor een bepaald doel, over op de rekening van het museum als daar, met redenen omkleed, naar wordt gevraagd. Eén keer per jaar legt het vriendenbestuur verantwoording af op de vriendenavond van het geld dat zij aan het museum heeft geschonken. Tevens maken zij jaarlijks een financiële jaarrekening op.

Giften zijn meer dan welkom! De Stichting Vrienden van museum Tweestromenland is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (Culturele ANBI) – RSIN 8046.92.592. 

Heel hartelijk dank als u iets wilt geven voor dit goede doel!

stichting vrienden

bestuur

Voorzitter Helma Lagarde
Secretaris Cock Janssen
Penningmeester Jan Leenders
Organisatie Club van 100 Freek van Wamel

Contact:
info@museumtweestromenland.nl
IBAN: NL07 RABO 0130 8924 08

Jaarrekening van de vrienden
Download Balans 2020 Stichting Vrienden
Download W&V 2020 Stichting Vrienden

aanmelden als vriend

en ontvang voordeel

Voor een kleine bijdrage, minimaal € 15,00 per jaar kunt u vriend of vriendin worden van ons museum. Voor dat bedrag ontvangt u drie á vier keer per jaar onze digitale nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen het museum. U ontvangt als vriend een vriendenpas. Met deze pas mag u het museum gratis bezoeken. Ook krijgt u met een gezin met twee kinderen gratis toegang tot het museum. In het najaar wordt u dan uitgenodigd voor de jaarlijkse vriendenavond.

Ja, ik word vriend(in) van Museum Tweestromenland voor een jaarlijkse bijdrage (minimaal € 15,-).

Na aanmelding nemen wij contact met u op, voor de verdere verwerking.

download nieuwsbrief

Download digitale-nieuwsbrief nr. 8 maart 2020
Download digitale-nieuwsbrief nr. 9 juni 2020
Download digitale-nieuwsbrief nr. 10 september 2020
Download digitale-nieuwsbrief nr. 11 oktober 2020
Download digitale-nieuwsbrief nr. 12 december 2020
Download digitale-nieuwsbrief nr. 13 mei 2021

Zo
mis je
niets

museum nieuwsbrief

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief met verrassende aankondigingen, nieuwe tentoonstellingen, activiteiten en nog veel meer. Zo mis je niets!