Openingstijden

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het museum op:
Woensdag: 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 13.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 13.30 uur tot 17.00 uur
Zondag: 13.30 uur tot 17.00 uur

Reserveren is niet nodig.

Ook zijn wij op Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag tijdens de normale openingstijden geopend.

Op de volgende dagen zijn wij echter gesloten: carnavalszondag, Eerste Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Entreeprijzen

Volwassenen

€ 9.00

Kinderen van 13 tot en met 17 jaar

€ 4.50

Kinderen van 7 tot en met 12 jaar

€ 2,50

Kinderen van 0 tot en met 6 jaar

gratis entree

Museumkaartgratis entree*
Vrienden van Museum Tweestromenlandgratis entree*
Leden van de Historische Vereniging50% korting
*op vertoon van een geldige museumkaart c.q. vriendenpas

Groepen

Wij ontvangen graag groepen en vanaf 10 personen kan dit ook buiten de openingstijden van het museum. Met plezier geven wij een rondleiding met gids en bieden de groep een a la carte arrangement, waaronder ontvangst met koffie/thee, lunch, aangeklede borrel en/of een buffet.

eten & drinken

Het Museumcafé serveert koffie, thee, koek, fris, wijn en bier. Voor groepen (vanaf 10 personen) zijn arrangementen beschikbaar met een rondleiding en onder andere ontvangst, lunch, aangeklede borrel, buffet. Neem contact op voor het reserveren van een arrangement.

Vergaderen

Ben je opzoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, voordracht, lezing of presentatie? Dan ben je in ons museumcafé op het juiste adres! Je kunt ons museumcafé reserveren, eventueel in combinatie met een museumrondleiding. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om er hapjes, een lunch of een buffet bij te reserveren. Interesse? Neem contact met ons op.

museumwinkel

De winkel in het museumcafé heeft leuke cadeautjes  van bijna allemaal onder € 15,00. Mapjes met mooie kaarten met enveloppe, brillenkokers, puzzels en boodschappentasjes. Voor de kinderen, een Dino’s gips set, Nijntje-artikelen en een konijn als rugzak. 

Ook zijn er mooie en interessante boeken over de streek  Tweestromenland. 

Entrée voor de winkel én het museumcafé is gratis.

Museum
bereikbaarheid

Bezoekadres
Pastoor Zijlmansstraat 3
6658 EE Beneden-Leeuwen
tel: 0487-59 50 02
info@museumtweestromenland.nl

EIGEN VERVOER
Vanaf de A15 neemt u de afslag Leeuwen / Echteld en aan het einde van de afslag vervolgt u de weg richting Leeuwen (N323). Bij de rotonde linksaf, richting Beneden-Leeuwen. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor en de rotonde erna neemt u de tweede weg links en daarna de derde weg links (Zandstraat). U neemt vervolgens de weg links net voor de kerk. Na 200 meter vindt u het museum aan uw linkerhand. U kunt parkeren op het plein voor het museum.

Vanaf de A73 bij Nijmegen vervolgt u de weg via de N322. Bij de rotonde neemt u de weg rechtdoor richting Tiel. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. U komt dan op een rotonde waar u linksaf slaat. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor en bij de rotonde daarna slaat u rechtsaf. Dan neemt u de derde weg links en vervolgens de weg links net voor de kerk. Na 200 m vindt u het museum aan uw linkerhand. U kunt parkeren op het plein voor het museum.

Touringcars
Wij beschikken over een parkeerplaats voor uw bus. Als u, na aankomst bij ons museum, 200 m doorrijdt vindt u aan uw rechterhand onze busparkeerplaats.

toegankelijkheid

Museum Tweestromenland is toegankelijk voor mensen met een beperking. Een parkeerplaats, hellingbaan, invalidentoilet en lift zijn aanwezig.