Openluchtconcert Jazzezz en Blue Band

Op zondagmiddag 23 juni geven twee bands een openluchtconcert op het plein voor het museum.

Blue Band brengt eigenlijk een ode aan de lopende en verrassende tentoonstelling ‘Metamorfose’. Bandlid en kunstenaar Ruud Dijkers uit Maasbommel heeft namelijk meegewerkt aan deze tentoonstelling waarbij erfgoed uit het museum werd omgevormd tot kunst. Op het repertoire van Blue Band staan vooral covers van o.a. Golden Earring, Eagles, Eric Clapton, CCR en REM.

Muzikale roots

De zeven muzikanten van de jazzband Jazzezz uit Nijmegen spelen een mix van jazzmuziek en dixieland. Naast de New Orleans-stijl van o.a. Armstrong en Ellington brengt de band ook swingende nummers uit latere periodes. Meer informatie over deze band is te vinden op www.tjazzezz.nl

Kortingen

De concerten op 23 juni beginnen om 13.30 uur en de entreekaart geeft ook toegang tot alle exposities van het museum. Zoals de tentoonstelling ‘Metamorfose’. Houders van de Museumjaarkaart en de Vrienden van het Museum hebben gratis toegang. De andere gebruikelijke kortingsregelingen zijn ook van toepassing.