Maak je eigen schilderij; kinderactiviteit

woensdag 8 mei; maak je eigen schilderij in het museum

In het kader van onze tentoonstelling ‘Metamorfose, van erfgoed naar kunst’ kun je op woensdag 8 mei een bijzonder schilderij maken in museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen. Ieder creëert een eigen kunstschilderij met materiaal dat je normaal gesproken weggooit, zoals wc-rolletjes. Wie weet hangt je schilderij straks ook als een Metamorfose in het museum! Eerst worden de kunstexposities ‘Metamorfose, van erfgoed naar kunst’ en ‘Stroming en Stilte van het Waallandschap’ bekeken en daarna gaan de kinderen onder begeleiding zelf aan de slag. 

Deze activiteit, van 14.00-16.00 uur, is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. De kosten zijn

€ 3,50 per deelnemer. Ouders/begeleiders betalen het normale tarief. Aanmelden kan via info@museumtweestromenland.nl . We kunnen maximaal 20 kinderen ontvangen.

Verder zijn er nieuwe speurtochten. Bij de tentoonstelling Metamorfose maar ook bij de tentoonstelling Prehistorie. Informatie over de speurtochten is ter plekke beschikbaar dus deze kunnen altijd worden gedaan!