Buitenconcert Travel 2.0

Travel back naar de jaren 60-90

Op zondagmiddag 25 juni organiseert Museum Tweestromenland een liveconcert van muziektrio Travel 2.0. 

De tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen, Jeugdcultuur jaren 1960 – 2000’ leidde al tot diverse spinoffs, zoals de succesvolle De Jeugd van Toen Pubquiz. Naast de serie caféconcerten is het concert van Travel 2.0 ditmaal buiten, op het parkeerterrein voor ons museum op een heel mooi overdekt podium

Het bekende Maas en Waalse Travel van weleer, met Bert van Oosteren (gitaar en basgitaar) en Fred Hommersom (toetsen en zang), heet nu Travel 2.0 en is geüpgraded met Myriam van der Sluijs (zang en gitaar). 

Divers

De drie muzikanten spelen elk al bijna hun hele leven muziek in diverse genres in diverse bands en voor diverse gelegenheden. Kortom: heel divers en dat is precies wat ze op 25 juni gaan spelen: muziek uit hun jeugdjaren, de laatste tientallen jaren van de vorige eeuw.

Het concert start omstreeks 14:00 uur. Kaartjes à € 9,00 kunnen ter plekke worden gekocht en geven tevens toegang tot het museum. Extra value for money dus!