Luisterconcert Maarten Peters

Concert Maarten Peters in het museumcafé

Op zondag 21 mei treedt Maarten Peters op in Museum Tweestromenland met een speciaal concert dat gebaseerd is op de muziek uit de jaren 60 t/m 90. Het sluit aan op de tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen, Jeugdcultuur uit de jaren 1960-2000’ van het museum. Dit luisterconcert heeft alleen zitplaatsen.

Maarten Peters (Nijmegen, 1959) is sinds medio jaren 80 een geliefd zanger, gitarist, songwriter, producer en entertainer die met zijn soloprogramma’s al decennia volle theaters trekt. Hij is een van de meest veelzijdige singer-songwriters van ons land, in genres van luisterlied tot populair Nederlands en Engelstalig, voor zijn eigen albums en artiesten zoals Rob de Nijs, Liesbeth List, Margriet Eshuijs en Ruth Jacott.

Maatschappelijk betrokken

Door zijn grote betrokkenheid met de samenleving schreef Peters muziek voor projecten als Alpe D’Huzes, de 4 meiherdenking in het indrukwekkende Voormalig Kamp Westerbork en het Toverbaltheater. Hij laat hiermee zien dat muziek grote waarde kan hebben en emoties kan overbrengen.

Op 21 mei speelt hij vanaf 14:00 uur in het museumcafé luistermuziek die hij speciaal heeft geselecteerd en die past in onze tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen’.

Tickets kosten € 12,50 inclusief toegang tot het museum en zijn verkrijgbaar via het formulier hieronder of aan de kassa van het museum. Vrienden- en museumkaarten zijn dit keer niet geldig. 

OP=OP – Het maximum aantal zitplaatsen is bereikt. Reeds betaalde en gereserveerde  kaarten liggen vanaf 13:00 uur bij de kassa. Veel plezier met het concert!