Concert van WEK op 12 maart

Museum Tweestromenland presenteert op 12 maart concert van WEK

Onderdeel van de tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen, Jeugdcultuur 1960 – 2002’ is het maandelijkse concert in het museumcafé. Op 12 maart speelt vanaf 14.00 uur de band WEK!   

WEK, een afkorting van Wheel Eye Kid, komt uit West Maas en Waal, de regio van het museum, en na jaren bekende hits te hebben gecoverd, besloten de bandleden hun persoonlijke inspiratie te gaan volgen. WEK speelt nu een mengeling van rock, pop, blues, ska en wals en hun muziek is zeker niet in één genre te plaatsen. De songs gaan van slow, subtiel en melodisch tot en met indrukwekkend stampwerk met weergaloze solo’s. 

De muziek van WEK past ook perfect in de huidige expositie van Museum Tweestromenland en is geïnspireerd door de tijdgeest van deze tentoonstelling. Ga terug naar de pop/rock van de energieke jaren 60-70, waar niet werd gelet op leeftijd, klasse en culturele achtergrond. Beleef en ervaar de engelstalige teksten, luchtige onderwerpen en dat specifieke gevoel van optimisme en vrijheid. 

WEK bestaat uit Jan van Heertum (zang/bas),  Gé van Sonsbeek (zang/toetsen), Gerrit Platen (drums) en Wim Adams (zang/gitaar). 

Vol = Vol, dus kom op tijd en/of bezoek eerst de tentoonstellingen in het Museum. Twee voor de prijs van één: het toegangskaartje voor het museum is tevens toegang tot het concert!