De tentoonstelling ‘De Jeugd van toen, jeugdcultuur 1960-2000’ is geopend!

Zondagmiddag was het museumcafé stampvol. Het was zo druk dat de bezoekers in groepen naar de tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen’ moesten. Met de opening door Ben van Ooijen kwamen de herinneringen boven en in de tentoonstellingsruimte de gesprekken daarover. De muziek en de beelden maakten veel  los…

In 2023 is er in februari, maart, april en mei op de tweede zondag van de maand een muzikaal optreden in het museumcafé.

Op 12 februari verwelkomen we The Zeroes en de band WEK is te gast op 12 maart. In april speelt op de 16e de band Between 2 Rivers en op 21 mei is er een speciaal luisterconcert door Maarten Peters. Voor de eerste drie zijn de normale toegangsprijzen van het museum van toepassing op de op deze zondagmiddagen. Voor het laatste concert worden separaat kaarten verkocht.