Voor kinderen veel te doen in het museum

Dient zich een regenachtige dag aan in de zomervakantie en weet u niet wat te doen met de kinderen?

Kom dan naar museum Tweestromenland en geniet van onze vernieuwde afdeling Water. Kinderen kunnen hengelen naar vis-je-datjes en zo van alles te weten komen over de rol van het water in het Land van Maas en Waal.

Préhistorie & Romeinen

Willen de kinderen liever verkleden en terug in de tijd, doe dan de speurtocht Préhistorie en Romeinen en maak leuke selfies van de kinderen verkleed als mammoetjager of Romeinse soldaat.

WOII

Leren over Vrijheid en Wereld Oorlog II: Neem het koffertje van tante Zus  en voer de opdrachten uit!

Fietstocht voor het hele gezin

Bij mooie zomerdagen kunt u bij het museum gratis een opdrachtenboekje ophalen dat u kunt gebruiken als start voor een interessante fietstocht met app door het Land van Maas en Waal. De fietstocht is 15 kilometer en geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar, de naam van deze gezinsfietstocht is Op stap met Rhijn. Reus Rhijn vertelt in de app mooie verhalen over de geschiedenis en het hedendaagse Land van Maas en Waal.