3 april vierden de vrijwilligers 35 jaar museum

jaarlijkse vrijwilligersmiddag

Op zondagmiddag 3 april vond de jaarlijkse vrijwilligersmiddag plaats van het museum Tweestromenland. Het hele jaar wordt er hard gewerkt door zo’n 80 vrijwilligers en dan is het op zijn plaats om jaarlijks iets gezelligs te doen met elkaar.

Dit jaar was er ook een andere reden voor een feestje: het is 35 jaar geleden dat het museum werd opgericht. Voor de tweede keer was een groepje ‘aanhang’ van bestuurslid Jaap van der Veen bereid gevonden om iets leuks te organiseren. Het weer zat niet echt mee maar gelukkig vond het grootste gedeelte binnenplaats. Natuurlijk een start met ‘dank’ petit fourtje maar daarna in groepjes aan de slag. Er is gedanst, gedart, gegoocheld met corona-termen, in de weer geweest met spreekwoorden en we hadden een speurtocht langs de winkels.

Na afloop een gezellige samenzijn met een hapjesbuffet en drankjes met natuurlijk een prijsuitreiking met ludieke prijsjes/prijzen. Met dank aan de manege ‘De vier Heemskinderen’ voor het gebruik van hun horeca ruimte en natuurlijk de ‘aanhang’ fanclub die deze hele leuke middag heeft georganiseerd.

foto: Reinier Jansen