Escape room

Jeugdraad presenteert escape room

‘De Swartmaakers’

18, 19, 25 en 26 september

De afgelopen maanden werkte onze jeugdraad in samenwerking met Erfgoed Gelderland aan een verjongingsexperiment. Zij ontwikkelden  een escape room die het verhaal vertelt van de Swartmaakers, een bende rovers die in de zeventiende en achttiende eeuw plunderend door het Land van Maas & Waal trok.

Op 18, 19, 25 en 26 september is de kelder van Museum Tweestromenland omgetoverd tot het hoofdkwartier van Jan van Son, de beruchte leider van de Swartmaakers. Aan jullie de taak om alle puzzels op te lossen en heelhuids te ontsnappen uit deze duistere plek.

Het openingsevenement van de escape room is op zaterdag 18 september en begint om 12:00 uur. Dit evenement is vrij toegankelijk en wij heten je van harte welkom. Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Het bezoeken van de escape room is op afspraak, meld je snel aan: