Tijdens de openingstijden is het Museumcafé voor u open voor koffie/thee, fris, een wijntje of een biertje.

Voor groepen (vanaf 10 personen) kan een kop soep, belegde broodjes en/of koude- en warme hapjes geserveerd worden. Er zijn verschillende arrangementen voor u mogelijk.

Voor informatie over deze arrangementen vragen wij u tijdig contact op met ons te nemen.

Arrangement 1: Lunch
Voor een groep van minimaal zes personen: ontvangst met koffie/thee en kruimelappelgebak, een eenvoudige lunch (eenvoudige broodje, luxe broodje, boerenbol, fruit, kop soep). Deze lunch staat klaar in het museumcafé.

Arrangement 2: Lunch met museumrondleiding
Voor grotere groepen, vanaf minimaal 10 personen: ontvangst met koffie/thee en kruimelappelgebak, museumrondleiding en afsluiting met een lunch en kop soep. Desgewenst kunnen ook drankjes met koude hapjes geserveerd worden.

Arrangement 3: Buffet
Het is mogelijk dat groepen(tot 25 personen) in het museum van een volledig verzorgd arrangement kunnen genieten. Dit arrangement bestaat uit: ontvangst met koffie/thee en kruimelappelgebak, museumrondleiding en afsluitend met een compleet verzorgt buffet. Na overleg kunnen we dit buffet aanbieden in de sfeer van de zestiger jaren: bijvoorbeeld stamppot met passende hapjes en drankjes en servies uit die jaren.