Museum opent weer op 6 juni!

Beste bezoeker,

Op 6 juni gaat ons museum weer open voor bezoekers. Vanaf die dag zijn wij open op zaterdagmiddag en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur In verband met het coronavirus dient het museum, en u als bezoeker, zich aan bepaalde voorschriften te houden. Mocht u ons museum willen bezoeken dan kunt u zich telefonisch aanmelden via telefoonnummer 0487 – 595002 of via onze website www.museumtweestromenland.nl. Informatie kunt u inwinnen via onze email: info@museumtweestromenland.nl

Wanneer u het museum bezoekt gelden er de volgende regels:

Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.

Als u last heeft van de bekende verschijnselen die voor de corona gelden, hoesten, niezen, koorts, dan verzoeken wij u vriendelijk af te zien van een bezoek aan ons museum.

Binnengekomen in ons museum wordt u verzocht u handen te te ontsmetten met de daarvoor gereed staande dispenser.

Op de grond en aan de wanden staan overal bordjes met de looproute die u dient te volgen.

Bij de balie wordt u gevraagd naar uw NAW-gegevens en uw (mobiele) telefoonnummer. Dit is een eis van de overheid. Mocht blijken dat er iemand in het museum is geweest die coronabesmet is dan kunnen wij u opsporen en waarschuwen.

Vermijd het openbaar vervoer waar dat kan, kom zo veel mogelijk met eigen vervoer.

Betaal zo veel mogelijk met pin of contactloos (pin of mobiel).

Groepsrondleidingen, -arrangementen, -tickets of -activiteiten vinden vooralsnog geen doorgang Schoolreisjes van kinderen onder de 12 jaar volgen het actuele advies van het RIVM, in overleg met veiligheidsregio en de betreffende basisschool.

Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen gezelschap.

Volg altijd de hygiënemaatregelen.

Wij verzoeken u vriendelijk de aanwijzingen van onze suppoosten en baliepersoneel stipt op te volgen.

Wij hopen dat u ondanks deze beperkende maatregelen een aangenaam bezoek aan ons museum zult brengen.

Wij heten u van harte welkom!