Bezoekadres
Pastoor Zijlmansstraat 3
6658 EE Beneden Leeuwen

Eigen vervoer
Vanaf de A15
Vanaf de A15 neemt u de afslag Leeuwen / Echteld en aan het einde van de afslag vervolgt u de weg richting Leeuwen (N323). Bij de rotonde linksaf, richting Beneden-Leeuwen. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor en de rotonde erna neemt u de tweede weg links en daarna de derde weg links (Zandstraat). U neemt vervolgens de weg links net voor de kerk. Na 200 meter vindt u het museum aan uw linkerhand. U kunt parkeren op het plein voor het museum.

Vanaf de A73
Vanaf de A73 bij Nijmegen vervolgt u de weg via de N322. Bij de rotonde neemt u de weg rechtdoor richting Tiel. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. U komt dan op een rotonde waar u linksaf slaat. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor en bij de rotonde daarna slaat u rechtsaf. Dan neemt u de derde weg links en vervolgens de weg links net voor de kerk. Na 200 m vindt u het museum aan uw linkerhand. U kunt parkeren op het plein voor het museum.

Touringcars
Wij beschikken over een parkeerplaats voor uw bus. Als u, na aankomst bij ons museum, 200 m doorrijdt vindt u aan uw rechterhand onze busparkeerplaats (voor de kledinginzamelcontainers).