Rabo Clubsupport: geef ons je stem!

De Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe organiseert jaarlijks haar Rabo ClubSupport. Alle verenigingen en stichtingen kunnen hieraan meedoen. Het aantal uitgebrachte stemmen bepaalt de hoogte van het bedrag. Vorig jaar leverde deze actie voor ons bijna € 1.200,- op. Uiteraard hopen we ook dit jaar weer op een dergelijk bedrag. Dus hopen we weer op je stem! 
  
Misschien heb je een bankrekening bij de Rabobank? Steunt u dan ons, Museum Tweestromenland, met je stem? Ons speerpunt is om de akoestiek te verbeteren in ons museumcafé. Het museumcafé is belangrijk voor het museum omdat het zorgt voor de noodzakelijke extra inkomsten. Daarom is het belangrijk dat de akoestiek en daarmee de sfeer goed is. Het moet een fijne plek zijn om te vertoeven.  

Rabo ClubSupport

Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt 

Hoe kun je stemmen? Als je een bankrekening hebt bij de Rabobank kun je meedoen. Je moet dan wel lid zijn of worden van de Rabobank Maas en Waal – Over Betuwe, wat overigens gratis is. Stemmen kan online via rabobank.nl/clubsupport of gebruik de Rabo App. Als je over een rekening beschikt kun je daar lid worden van de Rabobank en meteen stemmen door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ te klikken op Rabo ClubSupport. Je kunt dan je stem uitbrengen. Van de vijf stemmen mag je er twee uitbrengen op ons museum. 

Je kunt stemmen tussen 4 en 25 oktober. Mogen wij op je rekenen? Alvast onze hartelijke dank!