Lego Wedstrijd Prehistorie en/of Romeinse Tijd

Het Museum Tweestromenland is weer open voor publiek. Op de benedenverdieping zijn de wisselende tentoonstellingen te vinden. Nieuw is de tentoonstelling “Joden in het land van Maas en Waal”.

Maar ook op de eerste verdieping is er in de afgelopen tijd hard gewerkt. Daar is een zaal over de Prehistorie en de Romeinen gekomen. Officieel wordt deze zaal op 3 september geopend…en dan kan er ook een “museumstuk” van jou te zien zijn.

Leef je uit met LEGO en maak iets wat bij de Prehistorie en/of Romeinen hoort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jager, een hut van de eerste boeren, een trechterbeker of misschien kun je wel een Romeinse krijger of het Romeinse kasteel nabouwen.

Wil je meedoen en kans maken op een leuke prijs stuur dan uiterlijk zondag 29 augustus een foto van jouw bouwwerk, met een kleine toelichting en natuurlijk voorzien van je naam en leeftijd naar: info@museumtweestromenland.nl. Een deskundige jury bekijkt dan de inzendingen en bepaalt wie de winnaar of winnares wordt.

Breek je bouwwerk dus niet af… want stel dat je gewonnen hebt, dan wordt jouw kunstwerk in het museum tentoongesteld en natuurlijk krijg jij dan een leuke prijs.

Dus… ga lekker aan de slag. We zijn heel benieuwd.