In de Herfstvakantie op woensdag 17 oktober een kindermiddag rondom het thema Vriendschap.

Geplaatst door avg (antoon) op 10-10-2018

Kinderactiviteit in de Herfstvakantie.

In de Herfstvakantie houdt museum Tweestromenland op woensdag  17 oktober een kindermiddag rondom het thema Vriendschap.

Dit is ook het thema van de Kinderboekenweek en het  museum speelt daar op in. Die middag kunnen er speciale vriendschapsarmbandjes worden gemaakt. Kinderen mogen in de schoolbankjes anno 1900 met inkt en een kroontjespen een versje voor opa of oma of een vriendje of vriendinnetje schrijven.

Het museum heeft diverse speurtochten voor alle leeftijden. De Quiz over het Moas en Woals streekdialect is hilarisch en leuk om samen met opa’s en oma’s te doen.

Dus heb je zin in een gezellige middag, kom dan op 17 oktober naar museum Tweestromenland. Het museum is om 13.30 uur open en de entree voor kinderen tot twaalf jaar is 2,50 euro.

Laatst vernieuwd: 10-10-2018 om 21:43