De Mammoet zoekt vrienden in Maas en Waal

Geplaatst door avg (antoon) op 30-04-2019

Inwoners van Maas en Waal zien deze week een mammoet door hun dorp trekken. De prehistorische olifant wordt rondgereden door vrijwilligers van Museum Tweestromenland, die een grote vriendenactie zijn gestart. Met deze ludieke actie hopen de vrijwilligers nieuwe vrienden te werven voor het streekhistorisch museum onder inwoners en bedrijven in het Land van Maas en Waal.

“We hebben de afgelopen maanden gemerkt dat veel inwoners ons museum een warm hart toedragen”, aldus Jaap van der Veen, vice-voorzitter van Museum Tweestromenland. “Daarom zijn we deze actie gestart. Als vriend van ons museum help je de geschiedenis van het Land van Maas en Waal levend te houden. We hopen minstens 500 nieuwe vrienden te vinden. De 500e aanmelding krijgt dan ook een bijzondere verrassing.“

Vriend worden van het museum kan al vanaf € 15,00 per jaar. Alle inwoners van het Land van Maas en Waal ontvangen deze week een antwoordkaart. Die kan worden opgestuurd, maar ook worden meegegeven aan de rondreizende mammoet. Als vriend krijg je gratis toegang tot het museum en andere extra’s. Meer informatie of online aanmelden? Zie www.museumtweestromenland.nl

Laatst vernieuwd: 14-05-2019 om 10:30