Toegangsprijzen

 

 

De entreeprijs bedraagt:
 

  • voor volwassenen             € 5,-
  • kinderen t/m 12 jaar         € 2,50     

   Museumjaarkaart is niet geldig.   

                           

 

 

 

Wist u dat bewoners van verzorgingshuizen bij museum Tweestromenland op bezoek kunnen met een supervoordelige knipkaart? Al voor € 15,-- kunt u vijf keer een bezoekje brengen met een begeleider, dus twee personen voor € 3,-- per keer. De knipkaart is op naam. Voor afdelingen zijn groepskaarten te koop voor € 30,00. Daarvoor kunnen tien bewoners met begeleiding een bezoek brengen.

Museum Tweestromenland is onlangs vernieuwd en nóg leuker geworden. Naast exposities over de geschiedenis van Maas en Waal en onze vaste collectie, zijn er ook kunstexposities te zien met werken gerelateerd aan het Land van Maas en Waal. Museum Tweestromenland is volledig rolstoeltoegankelijk met hellingbaan voor toegang en een lift. Op de begane grond bevindt zich ons vernieuwd nostalgisch bruin café voor een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Interesse? Neem over de knipkaart contact op met het secretariaat van museum Tweestromenland en stuur een mail naar info@museumtweestromenland.nl. Bij bezoek kunt u ook bij de balie informatie krijgen.